Daily Mail: Van Bronckhorst-gesprekken naderen binnen 24 uur voltooiing

Daily Mail: Van Bronckhorst-gesprekken naderen binnen 24 uur voltooiing

Giovanni van Bronckhorst moet voor het weekend nog aangesteld worden als nieuwe manager van Rangers FC, stelt The Daily Mail. Volgens de Britse tabloid wordt er binnen 24 uur nieuws verwacht.

Van Bronckhorst kwam in beeld na het tussentijdse vertrek van Steven Gerrard en wilde de toezegging hebben dat hij voldoende transferbudget had en dat hij zijn eigen staf kon samenstellen. Die invulling van de staf is het laatste obstakel voordat de benoeming definitief is, meldde onder meer VoetbalPrimeur in de loop van de week. Jan Wouters, oude bekende bij Rangers én Feyenoord, lijkt Fortuna Sittard trouw te blijven, terwijl zijn vaste assistent Jean-Paul van Gastel een doorlopend contract heeft bij Guangzhou City.

Rangers stond tijdens de interlandperiode tijdelijk onder leiding van vier interim-trainers, onder wie de ervaren oud-spits Jermain Defoe: wie van hen ook deel uit gaat maken van de nieuwe staf, moet nog blijken. Van Bronckhorst speelde rond de eeuwwisseling al drie seizoen voor het toenmalige Glasgow Rangers en zal na twintig jaar terugkeren. Zondag wacht Hibernian in de halve finale van de League Cup, daarna volgt een Europa League-treffen met Sparta Praag op donderdag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s