Van Stee nuanceert uitlatingen over Okoye-miljoenen: 'Manfred vergat de bonussen'

Van Stee nuanceert uitlatingen over Okoye-miljoenen: 'Manfred vergat de bonussen'

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 20:11wo 24-11-2021 om 20:11

Henk van Stee, technisch directeur van Sparta, heeft gereageerd op de uitlatingen van algemeen directeur Manfred Laros. Die verklaarde eerder deze week dat de naar Watford vertrekkende Maduka Okoye niet zeven miljoen, maar vijf miljoen euro bruto zou opleveren: Van Stee nuanceert dit echter.

Sparta maakte op maandag 8 november de transfer van Okoye wereldkundig en het Algemeen Dagblad wist te melden dat De Kasteelheren zeven miljoen op zouden strijken. Van Stee reageert tegenover datzelfde AD op de recente uitlatingen van collega Laros. "Ik ben blij dat Manfred transparant is. Ik ben namelijk van mening dat Sparta te allen tijde transparant zou moeten zijn, zoals dat hoort bij een voetbalclub. Zo houd je supporters aan je verbonden."

De kern van Laros' uitleg is correct, benadrukt Van Stee. "Het gegarandeerde bedrag van vijf miljoen voor Okoye klopt. Alleen is Manfred wel vergeten om de mogelijke bonussen te benoemen. Het bedrag kan de komende jaren nog behoorlijk oplopen." Dat geld zal echter niet aangewend worden voor tussentijdse versterkingen. "Ook omdat het geld voor Okoye niet in één keer binnenkomt. Dit gaat in etappes."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws