Ajax-held Haller over reserverol: We hebben het besproken: totally fine

Ajax-held Haller over reserverol: "We hebben het besproken: totally fine"

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 21:04wo 24-11-2021 om 21:04

Negen goals in zijn eerste vijf Champions League-wedstrijden: Sébastien Haller blijft verbazen in het miljardenbal. De international van Ivoorkust kwam woensdag tegen Besiktas als invaller binnen de lijnen en hielp Ajax aan een 1-2 overwinning in Turkije.

Na afloop stond hij voor de RTL 7-camera. "Of ik verrast was? Nee haha, in dat geval zou ik aan mezelf twijfelen. Ik wist dat ik vandaag (woensdag, red.) op de bank zou beginnen en ik wist dat dit juist het moment was dat ik er klaar voor moest zijn. Want er zouden wel kansen komen in de tweede helft, ik probeerde gefocust te blijven en belangrijk te zijn voor het team. De bank moest het verschil maken en dat is ook gebeurd."

Dat hij voor de gelegenheid op de bank moest beginnen, vond hij niet zo'n punt, liet Haller desgevraagd weten. "Nee, het stoorde me niet. De trainer heeft het me uitgelegd en hij bepaalt het, ook als hij niets zegt, dat zijn nu eenmaal de regels. We hebben het besproken: totally fine, ik moet hier zijn voor het team." Haller haalde alsnog zijn gram en staat nu samen met Robert Lewandowski bovenaan de topscorersranglijst. "Dat is een groot probleem, ja... Hij wil maar niet stoppen met scoren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoe ver komt Ajax in de Champions League?

(1981 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws