Slecht nieuws voor Man United: 'Pochettino heeft niet gezegd dat hij weg wil'

Slecht nieuws voor Man United: 'Pochettino heeft niet gezegd dat hij weg wil'

26-11-2021 16:47 Laatste update: 19:19
23

Manchester United zal alle zeilen bij moeten zetten om Mauricio Pochettino los te kunnen weken bij Paris Saint-Germain. Volgens Leonardo, technisch directeur van de Parijzenaars, wil de trainer helemaal niet weg.

Geruchten linken Pochettino al dagenlang aan Manchester United, dat een nieuwe trainer nodig heeft na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer. Nu instappen lijkt niet te gaan gebeuren, omdat Ralf Rangnick op het punt staat om tot het einde van het seizoen te tekenen op Old Trafford, maar of het daarna van een overstap gaat komen is nog maar de vraag.

Leonardo zegt tegen AFP, het Franse ANP, dat de Argentijn een contract heeft en niet weg wil. "Het is belangrijk om duidelijkheid te scheppen, nu er zo veel valse informatie rondgaat. Mauricio Pochettino heeft een contract bij de club tot en met 2023. Wij willen niet dat hij weggaat en daar heeft hij zelf ook nooit om gevraagd. Geen enkele club heeft geïnformeerd."

Zinédine Zidane zou in beeld zijn om Pochettino eventueel op te volgen in het Parc des Princes, maar ook die verhalen zijn volgens Leonardo onwaar.