Ars: Ik denk ook niet dat Overmars het altijd met Ten Hag eens is, bij wijze van

Ars: "Ik denk ook niet dat Overmars het altijd met Ten Hag eens is, bij wijze van"

01-12-2021 19:17
18

Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee is niet te benijden, nu hij met zijn ploeg voorlaatste in de Eredivisie staat en voor de winterstop de gehele Eredivisie-top nog treft. Technisch manager Sjoerd Ars erkent dat de druk toeneemt in Limburg.

Ars krijgt in gesprek met ESPN de vraag of hij nog vertrouwen heeft in zijn trainer. "Moet ik hier gaan antwoorden: volledig vertrouwen? En hem er dan na de wedstrijd uitgooien, zoals dat meestal gaat?", glimlacht de oud-spits. "Nee, het is duidelijk: er staat wat druk op. We zitten in een situatie waar we met zijn allen uit proberen te komen."

Fortuna staat voorlaatste en ligt daarmee op koers om direct te degraderen. Donderdag speelt het uit tegen AZ, daarna volgen Feyenoord, concurrent PEC Zwolle, PSV (KNVB Beker), FC Utrecht én Ajax nog. "Of er twijfel is? Er is sowieso twijfel op het moment dat je één na laatste staat. Het loopt op dit moment nog niet zoals het zou moeten lopen, dus ga je altijd twijfelen", aldus Ars. "Maar de twijfel of we het met elkaar zouden moeten doen: die is er nog niet."

Ars ontkent niet dat er intern wel eens discussies zijn, al is dat volgens hem geen ramp. "Sjors heeft zijn eigen visie, jij hebt dat, wij hebben dat. Het zou vreemd zijn als je het altijd met elkaar eens bent. Ik denk ook niet dat Overmars het altijd met Ten Hag eens is, bij wijze van, hoewel die bovenaan staan. Dus die discussies zijn van alle tijden. Die waren er vorig jaar ook, toen de Sjors Ultee-meter (een alternatieve ranglijst in Studio Voetbal, beginnend bij de trainerswissel in Sittard vaan vorig seizoen, red.) er nog was. En die zijn er nu ook, dus dat verandert verder niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie