Til schuldbewust na akkefietje met Bakboord: 'Wat ben je allemaal aan het doen...'

Til schuldbewust na akkefietje met Bakboord: 'Wat ben je allemaal aan het doen...'

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 06:56do 02-12-2021 om 06:56

Guus Til liet zichzelf in de wedstrijd tegen Heracles Almelo gaan tegen Navajo Bakboord na de 2-1 van Luis Sinisterra. Frustratie, zo geeft de Feyenoord-middenvelder na de wedstrijd schuldbewust aan.

Til ging na het tweede doelpunt van Sinisterra verhaal halen bij Bakboord, met wie hij eerder in de wedstrijd ook al een akkefietje had. "Het was gewoon adrenaline. Achteraf in kleedkamer zei ik ook tegen mezelf: Guus, wat ben je allemaal aan het doen. Het is niet slim. Midden in de hitte van de strijd gebeuren er een paar dingetjes", zo vertelt Til in gesprek met de NOS.

Dat het allemaal niet goed liep bij hemzelf, speelde ook een rol. "Het was frustratie inderdaad. Zo ben ik normaal niet, zo wil ik ook niet zijn. Het is gebeurd, ik ben er ook niet trots op. Puur frustratie. Achteraf denk je ook: wat heb je allemaal gedaan."

Door de overwinning blijft Feyenoord in het spoor van koploper Ajax. De Rotterdammers staan tweede, met één punt minder dan de concurrent uit Amsterdam. "Wat het ook is, we hebben ook aardig wat potjes in laatste minuut gewonnen", zo vervolgt Til. "Misschien is het ook een klein beetje compensatie. We hebben het nog in zicht, dus we kunnen er nog voor gaan. Maar het einde van het seizoen is nog heel ver weg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws