Nijhuis gaat bellen met VAR Nagtegaal: Ga ik wel met hem bespreken, natuurlijk

Nijhuis gaat bellen met VAR Nagtegaal: "Ga ik wel met hem bespreken, natuurlijk"

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 10:17do 02-12-2021 om 10:17

Bas Nijhuis en VAR Marc Nagtegaal grepen woensdagavond de hoofdrol tijdens Feyenoord-Heracles Almelo: Nijhuis keurde een vroege Feyenoord-treffer goed, keurde die alsnog af na een ingreep vanuit Zeist en verklaarde na afloop dat hij dat liever niet had gedaan. De twee gaan het moment nog evalueren, verklaar Nijhuis op The Day After.

De arbiter uit Enschede blikt donderdagochtend in gesprek met Radio Veronica terug op het moment waarop hij naar het scherm werd geroepen. "Het is heel lastig uit te leggen, maar als je daar staat en je krijgt continu die loop: wel of geen overtreding. Dan ga je op een gegeven moment wel mee", aldus Nijhuis. "Maar je denkt wel: dit kan toch niet waar zijn, man. Dat we elkaar hiervoor gaan roepen."

Nijhuis gaat nog contact zoeken met Nagtegaal. "Het is beter als je even een dagje later belt", klinkt het. "Dan wil ik wel even van hem horen waarom hij mij geroepen heeft. Dan moet het voor hem wel echt clear and obvious zijn. Dat ga ik wel met hem bespreken, natuurlijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Terecht dat de VAR ingreep?

Ja
32%
Nee
68%
(841 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws