Van Stee maakt statement: 'Dat is toch mijn goed recht als eindverantwoordelijke?'

Van Stee maakt statement: 'Dat is toch mijn goed recht als eindverantwoordelijke?'

Gepubliceerd: maandag 6 december 2021 om 13:53ma 06-12-2021 om 13:53

Laatste update: maandag 6 december 2021 om 14:06ma 06-12-2021 om 14:06

Henk van Stee is niet verrast door de harde kritiek van een groep anonieme (ex-)medewerkers van Sparta. Dat laat hij weten aan RTV Rijnmond. De technisch directeur stelt dat hij het gelijk aan zijn zijde heeft.

Van Stee juicht een intern onderzoek, waar de medewerkers voor pleiten, van harte toe. "Alles wat ik doe is in het belang van de club. Ik heb niets te verbergen. Als de club wordt doorgelicht, dan wel met naam en toenaam en niemand anoniem. Met open vizier. Want dan komen de feiten boven water en zullen jullie zien dat ik gelijk heb", reageert hij.

"Ik zeg niet dat ik nooit fouten maak, maar ik heb maar één doel: zorgen dat Sparta een Eredivisie-club blijft. En als daar dan bijvoorbeeld een hoofd jeugdopleiding voor moet wijken (clubman Dolf Roks, red.), omdat ik vind dat de opleiding te weinig rendement haalt is dat toch mijn goed recht als eindverantwoordelijke?"

Volgens Rijnmond vergadert het Sparta-bestuur van maandag over de huidige crisis op Het Kasteel. Van Stee is afwezig en schuift een dag later aan. Algemeen directeur Manfred Laros zit na hun frontale botsing van vorige week ziek thuis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws