Kraay: vleesmagnaat van 700 miljoen wil met twee vrienden Feyenoord kopen

Kraay: vleesmagnaat van 700 miljoen wil met twee vrienden Feyenoord kopen

07-12-2021 10:07
129

Een opmerkelijke onthulling van Hans Kraay jr. in de maandaguitzending van Veronica Inside: vleesmagnaat Herman van Drie zou met twee vermogende vrienden van plan zijn Feyenoord te kopen.

Kraay zat afgelopen weekend met zijn vrouw in een restaurant in Noorden, vlakbij Nieuwkoop. "Komt er een man naar me toe, die zegt: geloof me nou, ik ga Feyenoord kopen."

Volgens Kraay gaat het om Herman van Drie, die hoog staat in de Quote 500. Hij verdiende zijn geld met de grootste kalverslachterij van Europa en zou - samen met zijn twee broers - een vermogen van 700 miljoen euro hebben.

Van Drie zat in 2019 al eens in de raad van commissarissen van Feyenoord. Hij stapte toen op vanwege een verschil van inzicht. "Hij is het van plan met twee vrienden", zegt Kraay. "Maar ik heb nu al spijt dat ik het gezegd heb."

René van der Gijp juicht het alleen maar toe. "Ik zou het positief vinden als zo'n man het zou doen. Zo'n boost heeft die club nodig." Het is geen geheim dat Feyenoord al geruime tijd op zoek is naar investeerders.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie