Ten Hag weigert Haller-verzoek: 'Dat zegt-ie iedere keer, maar dat meent hij niet'

Ten Hag weigert Haller-verzoek: 'Dat zegt-ie iedere keer, maar dat meent hij niet'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 07:10wo 08-12-2021 om 07:10

Laatste update: woensdag 8 december 2021 om 07:50wo 08-12-2021 om 07:50

Sébastien Haller heeft Cristiano Ronaldo geëvenaard, door als tweede speler in de historie van de Champions League in alle groepsduels te scoren. De aanvalsleider van Ajax kan zijn geluk niet op.

Via de strafschopstip tekende Haller voor de openingstreffer tegen Sporting Portugal (4-2), wat zijn seizoenstotaal in de Champions League op tien doelpunten bracht. Na Ronaldo, Lionel Messi en Robert Lewandowski is hij de vierde speler die in de groepsfase de dubbele cijfers haalt. "We kunnen heel trots zijn. Dit voelt heel speciaal", blikt Haller na afloop terug op zijn record. "Tien goals is aardig, toch", knipoogt de Ivoriaan tegenover Ziggo Sport.

De spits stelt geen voorkeuren te hebben op een mogelijke opponent in de knock-out-fase. "Voor mij is het bonus. Ik heb vanaf nu geen voorkeuren meer. De focus ligt op onszelf." Wél had Haller de voorkeur om twee dagen vrij te krijgen. Hij verstoorde het interview van Erik ten Hag na afloop van het duel door 'two days off!' te schreeuwen. De Ajax-trainer heeft daar geen boodschap aan en wimpelt het verzoek weg. "Dat zegt-ie iedere keer, na iedere wedstrijd. Maar hij wil helemaal geen twee dagen vrij. Hij wil lekker trainen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws