Mbappé wil alleen naar Real Madrid: 'Ik zal je een anekdote vertellen...'

Mbappé wil alleen naar Real Madrid: 'Ik zal je een anekdote vertellen...'

Het is geen geheim dat het de droom van Kylian Mbappé is om naar Real Madrid te verkaasen. Luis Ferrer was medeverantwoordelijk voor de overstap van de Fransman naar Paris Saint-Germain en weerhield hem later van een transfer naar De Koninklijke.

Ferrer was van 2009 tot 2020 werkzaam bij Paris Saint-Germain als scout en onderhoudt nog altijd een goede band met Mbappé. In 2018 meldde Real Madrid zich voor het eerst voor de sterspeler. "Ik zei tegen hem: blijf in Parijs, jouw stad. Het WK staat voor de deur. Wacht drie, vier jaar en vertrek dan naar Madrid", herinnert Ferrer zich. Dat deed Mbappé, al had Ferrer later pas door wat Real Madrid voor de PSG-aanvaller betekent.

"Ik zal je een anekdote vertellen", zegt Ferrer tegen AS. "Antero Henrique (voormalig technisch directeur PSG, red.) en ik zochten hem thuis op. Ik liep door het huis en kwam op een moment in de badkamer. Zie ik daar allemaal foto's van Real Madrid hangen", vervolgt hij. "Ik zei tegen Antero: je moet echt even in de badkamer kijken."

Mbappé loopt medio 2022 uit zijn contract in Parijs. Het is goed mogelijk dat de Fransman komende zomer transfervrij overstapt naar Real Madrid. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s