'Turkse topclubs geïnteresseerd in De Jong, spits laat Cádiz in wachtkamer zitten'

'Turkse topclubs geïnteresseerd in De Jong, spits laat Cádiz in wachtkamer zitten'

1 January - 22:15
47

Het lijkt vrijwel zeker dat de toekomst van Luuk de Jong niet bij FC Barcelona ligt. De Nederlandse spits kan op huurbasis naar Cádiz, maar lijkt zelf geen zin te hebben in een avontuur bij de club uit het zuiden van Spanje. Ondertussen blaast Besiktas de interesse in De Jong nieuw leven in.

Dat melden El Mundo Deportivo en het Turkse Fanatik. De Jong, officieel nog onder contract bij Sevilla, mag vertrekken bij Barcelona. Sevilla heeft een bod van Cádiz, dat de Nederlander in de tweede helft van het seizoen wil huren, geaccepteerd. Het lijkt er echter op dat De Jong zelf niet zit te wachten op een move naar de Spaanse laagvlieger. Cádiz heeft een ultimatum gesteld en wil voor 3 januari duidelijkheid. Anders gaat het op zoek naar een andere spits.

Besiktas was tijdens de zomerse transferperiode al in de race om De Jong, maar zag destijds hoe Barcelona hem voor de neus wegkaapte. De Turkse topclub wil in januari een nieuwe poging gaan doen om de Nederlander naar Turkije te halen. In het geruchtencircuit wordt De Jong ook gelinkt aan Fenerbahçe.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s