VI: Arnesen bezig met Veerman, vijf mogelijke uitgaande deals én eigen contract

VI: Arnesen bezig met Veerman, vijf mogelijke uitgaande deals én eigen contract

Feyenoord-directeur Frank Arnesen gaat een drukke januarimaand tegemoet, meldt Voetbal International. De huidige nummer drie van de Eredivisie is bezig met één inkomende transfer en vijf potentiële uitgaande deals.

Dat Feyenoord achter Joey Veerman aan zit, is al langer bekend. SC Heerenveen wil vooralsnog niet meewerken en ook PSV heeft zich in de strijd gemengd, maar Arnesen gaat volgens VI alles in het werk stellen om de droomaanwinst van trainer Arne Slot alsnog binnen te halen.

Vijf overbodige spelers kunnen juist nog vertrekken deze maand. Mark Diemers is hard op weg naar Hannover 96, verder wordt er gezocht naar een 'oplossing' voor João Teixeira en mogen Aliou Baldé en Franco Antonucci op huurbasis elders ervaring opdoen: De Graafschap en zijn oude club FC Volendam hebben interesse in de Belg. Naoufal Bannis hoeft niet per se te vertrekken, maar NAC Breda wil de spits graag huren.

Arnesen zelf beschikt over een aflopend contract en ook zijn toekomst wordt binnenkort besproken. "We hebben afgesproken midden januari te gaan praten", bevestigt hij de aanstaande afspraak met president-commissaris Toon van Bodegom.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s