Update: 'Onana arriveert bij Internazionale voor medische keuring'

Update: 'Onana arriveert bij Internazionale voor medische keuring'

4 January - 12:49 Laatste update: 12:47
149

De deal tussen Andre Onana en Internazionale is rond, voor zover dat nog niet het geval is. De Ajax-doelman tekent transfervrij bij de topclub uit Italië. Volgens een Franse journalist heeft Onana de selectie van Kameroen verlaten om zijn handtekening te zetten.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is er 'nooit twijfel' geweest over Onana en Inter. De Kameroener tekent vermoedelijk voor vier of vijf seizoenen in Milaan en gaat de overstap transfervrij maken. Volgens de Franse journalist Saber Desferges heeft Onana de selectie van Kameroen tijdelijk verlaten om het contract met Inter te tekenen. Onana is met zijn land momenteel actief op de Afrika Cup.

Ajax had graag een transfersom willen ontvangen voor Onana, die steun kreeg na zijn dopingschorsing en (deels) werd doorbetaald, maar desondanks besluit om transfervrij de overstap naar Inter te maken. Ajax nam hem in 2015 over van FC Barcelona.

Update: Internazionale heeft Ajax officieel op de hoogte gesteld van het feit dat Andre Onana in juni naar Milaan verhuist. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Onana gaat 'honderd procent zeker' op korte termijn zijn Inter-contract ondertekenen, klinkt het.

Update: Internazionale gaat Onana dinsdag keuren. Dat melden Sky Italia en L'Équipe. Onana heeft de Kameroense selectie tijdelijk verlaten voor de keuring in Milaan. Hij kan voor vijf seizoenen tekenen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s