Perez geïrriteerd: 'Alsof dit nog nooit eerder vertoond is in de Eredivisie'

Perez geïrriteerd: 'Alsof dit nog nooit eerder vertoond is in de Eredivisie'

04-01-2022 09:30
63

De opwinding rond de terugkeer van Brian Brobbey naar Ajax is zwaar overtrokken. Dat stelt Kenneth Perez. De media-aandacht is slecht gevallen bij de ESPN-analist.

Ajax haalde Brobbey op oudejaarsdag terug, nadat de negentienjarige spits een halfjaar geleden nog de omgekeerde weg bewandelde. "Er wordt gedaan of dit nog nooit eerder vertoond is in de Eredivisie", zegt Perez bij Voetbalpraat over de Brobbey-rentree in Amsterdam.

"Het is gewoon een wisselspeler van Ajax die wisselspeler is geworden bij RB Leipzig en nu weer wissel gaat zitten bij Ajax. En er wordt toch een heisa om gemaakt, god man. Het lijkt wel een campagnefilmpje van ESPN", doelt hij op de commercial waarin hij 'The Wolf of Wall Street' speelt. Brobbey vervangt deze maand in elk geval Sébastien Haller. Perez: "Die Afrika Cup is maar een maand."

In de huurdeal tussen Ajax en RB Leipzig is geen optie tot koop opgenomen. Brobbey sloot in De Telegraaf echter niet uit dat hij langer dan een halfjaar in Amsterdam blijft. "Na het seizoen praten we verder", liet hij optekenen.