Platje wil Indonesië niet inruilen voor Nederland: 'Duik lekker mijn zwembad in'

Platje wil Indonesië niet inruilen voor Nederland: 'Duik lekker mijn zwembad in'

11-01-2022 23:49
53

Melvin Platje zit helemaal op zijn plek in Indonesië. De aanvaller, die vorig seizoen een half jaar aan De Graafschap werd verhuurd, heeft de stap van Bali United naar Bhayangkara gemaakt. Die club is momenteel koploper en dus is Platje er blij mee.

De spits wordt op handen gedragen in Indonesië en wilde graag blijven. "Kan ik weer mooi een cluppie aan mijn cv toevoegen", reageert Platje tegenover Voetbal International. "Er was ook interesse van wat Keuken Kampioen Divisie-clubs, maar voor mij was het veel aantrekkelijker om hier te blijven."

Het bevalt Platje namelijk prima. Dat de faciliteiten in Indonesië een stuk minder zijn, deert hem niet. "Je kleedt jezelf om op de grond. Na de training boek ik hem op mijn scootertje weer naar huis. Daar duik ik dan lekker mijn zwembad in. Er is ook helemaal geen fitnesstraining ofzo, dat moet je allemaal zelf doen. Wat dat betreft is het niet te vergelijken met Nederland, waar iedere club een mooie accommodatie heeft."

De aanvaller uit Naarden heeft voor vier maanden getekend en leeft bij het moment. Een terugkeer naar Nederland sluit hij ook niet uit. "Ik heb in Nederland ook een huis dat ik verhuur. Tegen die mensen heb ik wel gezegd dat ze er over drie maanden uit moeten. Als er een Nederlandse club komt, moet ik wel voorbereid zijn."