'Pogba is in de zomer transfervrij en kan kiezen uit drie Europese topclubs'

'Pogba is in de zomer transfervrij en kan kiezen uit drie Europese topclubs'

12-01-2022 12:02
39

Drie topclubs zijn in de markt voor Paul Pogba: Real Madrid, Paris Saint-Germain en Juventus. Dat meldt L'Équipe. De Franse middenvelder (28) heeft een aflopend contract bij Manchester United.

Sinds de jaarwisseling mag Pogba een voorcontract tekenen bij een andere club. De laatste maanden was het relatief stil rond de wereldkampioen van 2018, maar zaakwaarnemer Mino Raiola is volgens L'Équipe op de achtergrond in gesprek met de grootste clubs van Europa.

Real Madrid, Paris Saint-Germain en Juventus staan allemaal te trappelen om Pogba transfervrij in te lijven, klinkt het. De Spaanse, Franse en Italiaanse grootmacht moeten hem nog wel overtuigen om Manchester United te verlaten. Door blessures speelde hij dit seizoen pas negen Premier League-wedstrijden.

Juventus is volgens L'Équipe het minst interessant voor Pogba, die tussen 2012 en 2016 al in Turijn speelde. Real Madrid is minder kansrijk, nu Pogba-fan Zinédine Zidane niet meer voor de groep staat en alle pijlen in Bernabéu zijn gericht op de komst van Kylian Mbappé. PSG, dat afgelopen zomer ook al concreet was, lijkt op dit moment de beste papieren te hebben. De Parijzenaren hebben de laatste jaren vaker toegeslagen met transfervrije spelers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie