Noa Lang-uitspraak teruggenomen: 'Als hij eenmaal zo is, moet ik dat accepteren'

Noa Lang-uitspraak teruggenomen: 'Als hij eenmaal zo is, moet ik dat accepteren'

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 19:08do 13-01-2022 om 19:08

Laatste update: donderdag 13 januari 2022 om 19:25do 13-01-2022 om 19:25

Radja Nainggolan komt terug op de uitspraken die hij onlangs deed over Noa Lang. De middenvelder van Antwerp FC was zeer uitgesproken over de houding van de Oranje-international, maar stelt dit bij.

Begin december stelde Nainggolan dat hij Lang 'niet kon uitstaan'. Die uitspraak kwam met name voort uit het juichen van Lang bij een doelpunt. Nainggolan zei destijds 'niet te kunnen leven' met het feit dat Lang vaak een treffer viert door zijn vinger op zijn mond te leggen. Tijdens het Gouden Schoen-gala nuanceert de Belg zijn aanval op Lang. "Ik had geen kwade opzet."

Tijdens de uitreiking vertelt Nainggolan dat een interview van Lang met zijn vader het beeld van de Nederlander heeft veranderd. "Als je hem niet kent en je ziet hem telkens zijn hand voor zijn mond houden bij zijn vieringen, dan denk je: wat doet die allemaal? Hij is zo'n goede voetballer, maar het is een beetje overdreven", aldus Nainggolan. "Maar als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren."

De ervaren Antwerp-speler zegt zichzelf wel te herkennen in Lang. "Ik ben eveneens iemand die alles zegt wat hij denkt." De presentator op het gala wijst Nainggolan op 'een aantal zaken' van de middenvelder 'die ook niet altijd even goed waren'. "Tuurlijk, maar daar heb ik ook voor betaald", besluit Nainggolan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws