1908 stellig: Bazoer komt tijdens januarimaand niet naar Feyenoord

1908 stellig: Bazoer komt tijdens januarimaand niet naar Feyenoord

14-01-2022 12:25 Laatste update: 13:51
97

Riechedly Bazoer lijkt op korte termijn vooralsnog niet naar Feyenoord te komen. Volgens 1908.nl en Feyenoord Transfermarkt zullen Feyenoord en Vitesse deze maand geen akkoord meer bereiken.

Bazoer sprak ook met zijn oude club PSV, maar Feyenoord was concreter en wilde de zesvoudig Oranje-international deze maand nog naar De Kuip halen. Vitesse bleek echter niet bereid om zomaar mee te werken, hoewel Bazoer over een half jaar transfervrij kan verkassen. Volgens de meest recente berichten zat er een gat van één miljoen euro tussen de Arnhemse vraag en het Rotterdamse aanbod.

Hetzelfde 1908 meldde eerder al dat Bazoer al wel een persoonlijk akkoord had bereikt met Feyenoord, al werd dat ontkend door broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer. "Het is algemeen bekend dat hij na een goede periode bij Vitesse graag een stap wil maken. Maar of dit in de winter gebeurt, hangt af van veel aspecten", liet hij weten aan De Telegraaf. Nu lijkt in ieder geval in een winterse transfer van de baan.

Nu maakt Bazoer zich op voor een pikante wedstrijd. Feyenoord en Vitesse hervatten het Eredivisie-seizoen zaterdagavond met uitgerekend een onderlinge wedstrijd in De Kuip.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie