Haye wil NAC verlaten en doet oproep: 'Het wordt tijd dat het rond gaat komen'

Haye wil NAC verlaten en doet oproep: 'Het wordt tijd dat het rond gaat komen'

14-01-2022 23:49
59

Thom Haye denkt dat hij zijn laatste wedstrijd voor NAC Breda gespeeld heeft. De spelmaker staat in de belangstelling van sc Heerenveen, hoopt de stap naar Friesland snel te maken en hekelt de handelswijze van zijn eigen club.

Na afloop van de met 0-0 gelijkgespeelde wedstrijd tegen FC Volendam doet Haye een oproep aan het Bredase clubbestuur. "Ik ga er eerlijk gezegd van uit dat ik nu mijn laatste wedstrijd voor NAC gespeeld heb", zegt hij tegen BN DeStem. "Heerenveen is al een tijd bezig met doorpakken. Ik wil die stap graag maken en we hebben daar ook gesprekken over gehad. Daarom denk ik dat het tijd wordt dat het rond gaat komen."

De clubs zijn echter nog niet tot een akkoord gekomen en dat ligt volgens de hoofdrolspeler zelf aan NAC. "Ik ga niet in details, maar ik stoor me wel een beetje aan de handelswijze van NAC op dit moment. Met de trainer heb ik gesprekken gehad. Hij denkt ook dat dit de juiste stap is voor mij en gunt het mij. En hij denkt dat we er uit zouden moeten komen. Maar hoe er door NAC bij vlagen gecommuniceerd wordt, is vind ik niet netjes."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie