Lille-voorzitter maakt einde aan Botman-soap: 'We zijn heel duidelijk geweest'

Lille-voorzitter maakt einde aan Botman-soap: 'We zijn heel duidelijk geweest'

15 januari - 16:39
Ligue 1 5 Reacties

Sven Botman blijft minimaal tot de zomer bij Lille OSC. Voorzitter Olivier Létang maakt voor eens en altijd duidelijk dat de Nederlander deze winter niet mag vertrekken.

Hoewel berichten uit Engeland de voorbije dagen deden vermoeden dat Newcastle United de strijd om Botman nog niet had opgegeven, heeft Lille alle biedingen van de steenrijke club naast zich neergelegd. Tijdens de presentatie van Lille-aankoop Edon Zhegrova werd Létang aan een vragenvuur over Botman onderworpen en maakte hij een einde aan alle geruchten. "Sven is een hele belangrijke speler voor ons, die zijn kwaliteiten al bewezen heeft. We hebben een hele duidelijke positie ingenomen, dus Sven zal tot het einde van het seizoen bij ons blijven."

Newcastle United kan dus verder zoeken naar een centrale verdediger. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn The Magpies helemaal uit beeld om Botman op een later moment over te nemen. AC Milan zou komende zomer een nieuwe poging doen om de Nederlander te verleiden. Botman beschikt in Frankrijk nog over een contract tot medio 2025. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s