Eén optie lijkt af te vallen voor Ajax en Tagliafico: Kolasinac vindt nieuwe club

18 januari om 19:32

Nicolás Tagliafico lijkt niet naar Olympique Marseille te vertrekken. De Fransen hebben zich namelijk met een andere linksback versterkt: Sead Kolasinac komt over van Arsenal.

Hoewel Marseille een transferban van een jaar krijgt, mag het deze window wel nog nieuwe spelers aantrekken. Les Olympiens zochten naar een nieuwe linksback en Tagliafico was één van de gegadigden. De keuze is echter niet op de Ajacied gevallen: Marseille maakt dinsdag bekend dat Kolasinac naar Zuid-Frankrijk komt.

De verdediger uit Bosnië heeft zijn contract bij Arsenal ontbonden voordat hij de overstap maakte. Daardoor betaalt Marseille geen transfersom voor Kolasinac. De 43-voudig international heeft een contract tot de zomer van 2023 getekend bij zijn nieuwe club.

Het lijkt erop dat Napoli nu nog de enige club is die serieuze interesse heeft in Tagliafico. De Italianen zouden hem graag huren, maar Ajax wil liever verkopen. Naar verluidt is de zaakwaarnemer van Tagliafico, Ricardo Schlieper, dinsdag gearriveerd in Amsterdam. Daar gaat hij met directeur spelerszaken Marc Overmars praten over de toekomst van Tagliafico.