'Utrecht laat gewilde Ramselaar niet gaan en praat nog over Ihattaren'

'Utrecht laat gewilde Ramselaar niet gaan en praat nog over Ihattaren'

FC Utrecht wil niet meewerken aan een vertrek van Bart Ramselaar. De 25-jarige clubtopscorer staat in de belangstelling van het Engelse Millwall, een Chinees team en een Italiaanse club, meldt het Algemeen Dagblad dinsdagavond.

Ramselaar heeft een aflopend contract in de Domstad, maar FC Utrecht beschikt over een optie om die verbintenis met één seizoen te verlengen en wil die lichten. De middenvelder scoorde al zes keer dit seizoen en is een vaste waarde in de ploeg van coach René Hake. De nummer zeven van de Eredivisie wil daarom niet ingaan op voorstellen. 'Alleen een zeer riant bod kan die insteek veranderen', stelt het AD. Overigens zit Millwall ook achter Fortuna-steunpilaar Zian Flemming aan.

Een transfer van Simon Gustafson is wel bespreekbaar voor FC Utrecht. De 27-jarige Zweedse middenvelder beschikt over een aflopend contract en staat open voor een nieuwe uitdaging. Er is concrete interesse uit het buitenland, maar de krant weet dat Gustafson het tegelijkertijd naar zijn zin heeft in de Galgenwaard en niet per se weg moet.

FC Utrecht hoopt ondertussen nog altijd op de komst van Mohamed Ihattaren. De club is in vergevorderde gesprekken met Juventus om de negentienjarige spelmaker voor achttien maanden te huren. De oud-PSV'er wil graag terug naar Nederland, maar Utrecht moet nog wel de laatste plooien gladstrijken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s