Schmidt-update in VI Vandaag: Op dit moment verwacht ik dat hij niet doorgaat

Schmidt-update in VI Vandaag: "Op dit moment verwacht ik dat hij niet doorgaat"

PSV-watcher Marco Timmer heeft zijn licht laten schijnen over de al langer sluimerende contractbesprekingen tussen de club en trainer Roger Schmidt. Beide partijen leken de intentie te hebben om met elkaar door te gaan, maar volgens de Voetbal International-journalist lijkt er juist een vertrek in de maak.

Schmidt bereidt zich met PSV voor op de kraker tegen Ajax. "Misschien is het wel zijn laatste PSV-Ajax", opent Timmer in VI Vandaag. "De kans is aanwezig dat hij stopt. Op dit moment verwacht ik dat hij niet doorgaat."

Schmidt ligt nog tot het einde van het seizoen vast en de gesprekken over een mogelijke contractverlenging zijn ruim voor de jaarwisseling al ingezet door de clubleiding. Directeuren Toon Gerbrands en John de Jong lijken echter nog niet op één lijn te zitten met hun trainer. Vooral het te voeren aankoopbeleid zou een heet hangijzer zijn.

PSV beëindigde het eerste seizoen onder Schmidt zonder prijzen, maar legde vervolgens wel beslag op de Johan Cruijff Schaal én werd winterkampioen. Zondag treedt PSV als koploper aan tegen Ajax, dat met één punt achterstand naar Eindhoven afreist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s