'Zelfs de Ajax-spelers zeiden dat de bal over de lijn was, beetje apart'

'Zelfs de Ajax-spelers zeiden dat de bal over de lijn was, beetje apart'

Cody Gakpo baalt dat PSV de topper tegen Ajax verloren heeft, maar vooral de manier waarop doet pijn in Eindhoven. De goal van Noussair Mazraoui werd goedgekeurd, terwijl de bal over de lijn leek. De VAR dacht daar anders over.

De nederlaag is voor Gakpo moeilijk te verteren. "Dat is lastig. Als team hebben we hard gevochten en dan krijg je zo'n dubieuze goal tegen die beslissend is. Voor mij was de bal duidelijk over de lijn, ik snap niet dat hij niet afgekeurd is. De arbitrage zei niets waar we iets aan hadden. Zelfs de spelers van Ajax zeiden dat de bal over de lijn was, dat zeiden ze na afloop. Een beetje apart", zegt Gakpo bij ESPN.

PSV zal de nederlaag een plekje moeten geven. Ajax is de nieuwe koploper van de Eredivisie. "Het is een oneerlijk gevoel, maar je moet door. We hebben het alsnog geprobeerd, het is niet gelukt."

Contractnieuws
Gakpo bevestigt dat hij zijn contract bij PSV gaat verlengen tot 2026. "Ja, dat klopt. Dat gaat goedkomen, denk ik. Het is goed nieuws, maar nu heb ik er niets aan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s