Alkmaarse beloften worden weggezet in Oss en dalen verder op de ranglijst

Alkmaarse beloften worden weggezet in Oss en dalen verder op de ranglijst

24-01-2022 18:50 Laatste update: 22:07
26

TOP Oss heeft de talenten van AZ een nieuwe tik te verwerken gegeven. De Alkmaarse beloften gingen op bezoek in het Osse Kuipje met 1-0 onderuit.

TOP Oss - Jong AZ 1-0
TOP Oss gaf de uitzege op Helmond Sport van vorige week dankzij een goal van Kay Tejan een uitstekend vervolg tegen Jong AZ, dat al een tijdje verval vertoont. De ploeg van trainer Maarten Martens stond lang hoog op de ranglijst, maar is na de nederlaag in Oss nu de nummer veertien. De Brabanders staan daar nu nog maar één plekje onder en hopen het gat van één punt zo snel mogelijk te overbruggen.

Gambia - Guinee 1-0
Beide landen leken bevangen door de druk en kwamen amper tot gevaarlijke schoten op het vijandelijke doel. Pas in minuut 71 werd er doorgepakt en het was Musa Barrow die dat voor elkaar kreeg. De aanvaller van Bologna schoot raak en dat bleek uiteindelijk de enige goal van de wedstrijd te zijn. Daarmee gaat Gambia door naar de kwartfinale, waarin het tegen Kameroen gaat spelen. Yusupha Njie is er dan niet bij. Hij kreeg in de slotminuten nog een rode kaart.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie