'Voormalig Feyenoord-target hard op weg naar Van Bronckhorst en Rangers'

'Voormalig Feyenoord-target hard op weg naar Van Bronckhorst en Rangers'

27 januari - 15:17 Laatste update: 16:53
Scottish Premiership 35 Reacties

Manchester United staat op het punt om Amad Diallo te verhuren aan Rangers FC. Feyenoord kan daarmee definitief een streep zetten door zijn komst. De Stadionclub kreeg eerder al concurrentie van Borussia Dortmund, maar de aanvaller wordt het komende halfjaar gestald bij de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

Rangers heeft geen optie tot koop in de deal bedongen, meldt transferexpert Fabrizio Romano. Het is de bedoeling dat Manchester United en Rangers de overgang donderdag nog wereldkundig maken. Daarmee komt Diallo definitief niet naar Feyenoord. Afgelopen zomer was er al sprake van een huurperiode, maar een blessure gooide roet in het eten. Destijds schakelde technisch directeur Frank Arnesen door en kwam Reiss Nelson naar De Kuip. 

De negentienjarige Diallo kwam in januari vorig jaar over van Atalanta Bergamo, maar wist tot dusver niet te overtuigen in Engeland. Manchester United houdt desondanks wel vertrouwen in de Ivoriaan, waardoor enkel een huurperiode tot de opties behoort. Bij Rangers moet Diallo een bijdrage leveren aan een nieuwe landstitel. Van Bronckhorst staat momenteel bovenaan in de Schotse competitie, vier punten voor aartsrivaal Celtic.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s