'Aubameyang verkast naar Midden-Oosten: hoop van Barcelona neemt af'

'Aubameyang verkast naar Midden-Oosten: hoop van Barcelona neemt af'

29 januari - 21:16 Laatste update: 23:22
19

De kans dat Pierre-Emerick Aubameyang naar het Midden-Oosten vertrekt, neemt serieuze vormen aan. Het Saoedische Al-Nassr staat op het punt om toe te slaan en de Gabonnees over te nemen van Arsenal. FC Barcelona lijkt daarmee naast zijn komst te grijpen. 

In Saoedie-Arabië sluit de transfermarkt echter zondag al, waardoor Al-Nassr haast moet maken. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de club een laatste bod heeft gedaan om Arsenal en Aubameyang te overtuigen. Al-Nassr is bereid om hem hetzelfde salaris aan te bieden als wat de aanvaller in Londen verdient. Daarnaast neemt de club een optie in het contract op om Aubameyang de mogelijkheid te geven na een jaar terug te keren naar Europa.

Barcelona ziet de kans om de 32-jarige spits binnen te halen daarmee uit zijn handen glippen. De Catalanen zijn geïnteresseerd in Aubameyang, maar kunnen hem alleen halen als Ousmane Dembélé zou vertrekken. De Fransman staat nog altijd onder contract bij de club, waardoor er geen ruimte is voor de Arsenal-aanvaller. Volgens Marca tonen Manchester United en Chelsea momenteel interesse in Dembélé, al is het de vraag of een transfer voor het sluiten van de markt rond wordt gemaakt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie