Schmidt verklapt PSV-basisspeler: Voor één keer geef ik een cadeautje

Schmidt verklapt PSV-basisspeler: "Voor één keer geef ik een cadeautje"

23 februari - 19:12 Laatste update: 19:41
33

Eran Zahavi heeft donderdagavond in de Conference League-return van PSV tegen Maccabi Tel Aviv een basisplaats. Dat bevestigt trainer Roger Schmidt.

Schmidt doet normaal gesproken geen mededelingen over zijn opstelling, maar maakte voor het bezoek aan Israël een uitzondering: Zahavi start, zo tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van de PSV-trainer. "Voor één keer geef ik een cadeautje", zei hij.

"Eran is een op en top prof en heeft er alles aan gedaan om zijn beste vorm terug te krijgen. Hij kan morgen laten zien wat hij allemaal in huis heeft. We hebben vertrouwen in hem. Eran is geen speler van 22 die in de war raakt van een terugkeer in zijn eigen stadion. Wel kijkt hij er enorm naar uit."

Zahavi maakte jarenlang furore bij Maccabi Tel Aviv, dat hem na dit seizoen hoopt terug te halen. In 157 wedstrijden voor de Israëlische club maakte hij 122 goals. PSV verdedigt tegen Maccabi een 1-0 voorsprong uit de heenwedstrijd. Cody Gakpo was toen matchwinner, maar ontbreekt nu door een enkelblessure.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie