'Bayern München zet City een hak in Haaland-strijd', Kahn reageert op Lewy-gerucht

'Bayern München zet City een hak in Haaland-strijd', Kahn reageert op Lewy-gerucht

17-03-2022 12:35 Laatste update: 12:59
75

Bayern München doet er alles aan om Erling Haaland voor de neus van Manchester City weg te kapen. Althans, dat stelt analist en oud-voetballer Jan Aage Fjörtoft, die nauwe banden heeft met de familie van de Noorse spits.

Bij Sky onthulde Fjörtort dat Robert Lewandowski 'heel graag' wil vertrekken bij Der Rekordmeister en dat Haaland hem moet opvolgen in de punt van de aanval. Gezien zijn contacten met de Haaland-familie is deze uitspraak opvallend te noemen. Bayern hoorde het aan en kwam via bestuursvoorzitter Olivier Kahn naar buiten met een reactie.

"We weten in sportief opzicht precies wat we willen. Ons doel is om ieder seizoen de Champions League te kunnen winnen", reageert Kahn tegenover het Beierse TZ. "Daar horen versterkingen bij en contractbesprekingen met onze spelers. Wat de gesprekken aangaat ben ik zeer ontspannen. We laten ons niet onder druk zetten. Er is nog genoeg tijd", doelt de voormalig keeper op onder meer een eventuele contractverlenging van Lewandowski. 

Of de joker van Bayern nog op tijd is, is de vraag. Manchester City zou Haaland al hebben overtuigd. Naar verluidt hebben beide partijen al een akkoord bereikt.