Ajax-update na ziekenhuisbezoek: Antony naar nationale ploeg, Martínez niet

Ajax-update na ziekenhuisbezoek: Antony naar nationale ploeg, Martínez niet

21 March - 14:14
249

Lisandro Martínez zal niet afreizen naar Zuid-Amerika om voor de Argentijnse ploeg in actie te komen. De centrale verdediger van Ajax heeft te veel last van de blessure die hem in de slotfase van de Klassieker tegen Feyenoord (3-2 winst) ook al parten speelde.

In een officieel statement van Ajax valt te lezen dat Martínez in het ziekenhuis is geweest voor onderzoek en dat daar bevestigd is dat hij een spierblessure heeft opgelopen. Daardoor reist de linkspoot niet af naar Argentinië voor de interlands van dat land. Nicolás Tagliafico is wel van de partij en kan de interlands tegen Venezuela en Ecuador dus gewoon spelen.

Wie ook naar Zuid-Amerika is afgereisd, is Antony. De vleugelaanvaller maakte na de Klassieker bekend dat hij met enkelklachten kampte en ook hij is onderzocht in het ziekenhuis, maar zal zich wel gewoon bij de Braziliaanse nationale ploeg melden. Daar zal de medische staf hem onderzoeken en bepalen of hij inzetbaar is voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Chili en Bolivia.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s