Sky Sports: Man United meldt zich bij Ajax en vraagt naar afkoopsom Ten Hag

Sky Sports: Man United meldt zich bij Ajax en vraagt naar afkoopsom Ten Hag

30-03-2022 18:58
70

Het spel is op de wagen: Manchester United heeft zich bij Ajax gemeld om te vragen naar de afkoopsom die nodig is om Erik ten Hag weg te halen uit de Johan Cruijff Arena. De Nederlandse oefenmeester is één van de topkandidaten om Ralf Rangnick na dit seizoen op te volgen.

Sky Sports meldt dat The Mancunians informatie aan het inwinnen zijn na het eerdere interview met Ten Hag. Hierin nam de Ajax-trainer de twijfels over zijn Engels al weg bij de United-leiding en liet hij een uitstekende indruk achter. 

United en Ajax zouden al gesproken hebben over de gang van zaken, mocht Ten Hag daadwerkelijk de nieuwe manager worden van United. De Amsterdammers zijn op dit moment nog in een strijd verwikkeld met PSV om de Eredivisie-titel. De partijen spraken over de timing van de presentatie, mocht Ten Hag de opvolger worden van Rangnick. 

United geeft aan dat de gesprekken nog niet concreet zijn. De club doet er alles aan om de juiste manager te vinden voor volgend seizoen. Zo is ook Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino in beeld. Het proces dat United inmiddels met Ten Hag doorlopen heeft, wil het met alle andere kandidaten ook doorlopen. Daarna wordt er een beslissing genomen. Luis Enrique en Julen Lopetegui worden in het geruchtencircuit ook genoemd.