'Van Persie wil bij Feyenoord blijven en wijst aanbod van Man United af'

'Van Persie wil bij Feyenoord blijven en wijst aanbod van Man United af'

08-04-2022 14:16
68

Robin van Persie blijft bij Feyenoord. Volgens Jan-Joost van Gangelen heeft de voormalig aanvaller een aanbod om assistent-trainer bij Manchester United te worden afgewezen.

De presentator van ESPN weet te melden dat Van Persie als rechterhand van Erik ten Hag kon gaan fungeren op Old Trafford, maar dat hij daarvoor heeft bedankt. Een stap naar de Premier League is momenteel geen optie voor de gewezen linkspoot en dus blijft hij gewoon bij Feyenoord.

Op dit moment is Van Persie actief als trainer in de jeugdopleiding van de Stadionclub en meldt hij zich regelmatig bij het eerste elftal. Dan helpt hij trainer Arne Slot bij de trainingen en is hij als spitsentrainer bezig met de aanvallers van Feyenoord. Onlangs zat Van Persie naast John de Wolf als 'invaller-trainer' op de bank toen Slot geveld was door een coronabesmetting.

Van Persie heeft zowel bij Feyenoord als bij Manchester United een rijk verleden. De Kuip was de plek waar hij voor het eerst furore maakte in het Nederlandse en Europese voetbal, maar op Old Trafford liet RVP zich gelden als één van de beste spitsen ter wereld.