Ten Hag dreigt Ajax-trio te moeten missen tegen PSV en komt met Ihattaren-update

Ten Hag dreigt Ajax-trio te moeten missen tegen PSV en komt met Ihattaren-update

11 april - 13:50
219

Het is de vraag of Lisandro Martínez, Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico op tijd fit zijn voor de bekerfinale tussen Ajax en PSV. Martínez is in Argentinië, Mazraoui en Tagliafico kampen met blessures. Dat Mohamed Ihattaren bij de selectie zit, is niet uitgesloten.

Martínez en Mazraoui misten de gewonnen thuiswedstrijd tegen Sparta (2-1) al, terwijl Tagliafico in de eerste helft geblesseerd uitviel. Erik ten Hag, trainer van de Amsterdammers, hoopt spoedig over het drietal te kunnen beschikken, maar tast nog in het duister. Antony en Zakaria Labyad komen door zware blessures sowieso niet in actie tegen PSV. 

"Noussair heeft last van zijn knie en de wedstrijd tegen Sparta kwam te snel. We moeten de komende dagen afwachten hoe de blessure zich ontwikkelt", laat Ten Hag optekenen door De Telegraaf. "De situatie van Martínez moeten we bekijken. Hij is nu wegens privéredenen naar Argentinië. Ook wat Tagliafico betreft moeten we het aankijken. Hij had een vleeswond, waardoor hij moest worden gewisseld."

Ihattaren
Of Ihattaren tegen zijn oude club voor het eerst deel uitmaakt van de Ajax-selectie, houdt Ten Hag in het midden. "Mo moet kunnen bijdragen. Ik ben heel blij met zijn ontwikkeling en dat is hij zelf ook, want hij lacht weer en dat heb ik een hele tijd niet gezien. Ik gun die jongen alles. Hij heeft zoveel tegenslag gehad, is op de weg terug en die weg is nog lang. Of je hem in de finale kunt verwachten, is tussen de speler en mij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie