Van Sparta Nijkerk in 2013 naar mooie transfer in 2022: 'Ik ben ook ambitieus'

Van Sparta Nijkerk in 2013 naar mooie transfer in 2022: 'Ik ben ook ambitieus'

19-04-2022 11:30
7

Tarik Tissoudali lijkt weer een stap te gaan maken. De 29-jarige Amsterdammer, die afgelopen maandag met KAA Gent de Belgische beker won, hintte na afloop op een transfer.

Tissoudali speelde in 2013 nog bij de amateurs van Sparta Nijkerk, maar belandde via Telstar, Le Havre, SC Cambuur, VVV-Venlo, De Graafschap en Beerschot bij Gent. Een jaar later debuteerde hij al voor de Marokkaanse nationale ploeg en nu lijkt hij een mooie transfer te gaan maken.

Na de bekerfinale hintte de aanvaller namelijk op een nieuw avontuur. "We zien wel wat er in de zomer komt, maar ik ben ook ambitieus", valt te lezen in Het Nieuwsblad. "Ik heb ook dromen. We zijn in gesprek en ik kan niet zeggen of ik ergens anders heel zal gaan. We zien wel in de zomer. Bij Gent blijven is ook geen probleem."

Het winnen van eremetaal in België is het volgende dat van het lijstje van Tissoudali afgestreept kan worden. "Het is gelukt. Hier hebben we hard voor gewerkt. Een prijs pakken was de enige manier om het seizoen goed af te sluiten. Ik wil altijd prijzen winnen, dus ik ben echt blij. Niet normaal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s