Uitlatingen Booy wekken verbazing in Cambuur-selectie: 'Weet ik zelf nog niks van'

Uitlatingen Booy wekken verbazing in Cambuur-selectie: 'Weet ik zelf nog niks van'

24 april - 18:07
17

Foeke Booy, technisch manager van SC Cambuur, kondigde zaterdag alvast aan dat een groot aantal basisspelers na dit seizoen gaat vertrekken uit Leeuwarden. Doelman Sonny Stevens en aanvoerder Erik Schouten gaan hun aflopende contract niet verlengen en Jamie Jacobs lijkt ook op weg naar de uitgang: laatstgenoemde heeft echter vol verbazing op de uitlatingen van Booy gereageerd.

De aanvallende middenvelder loopt uit zijn contract en volgens de huidige stand van zaken is een transfervrij vertrek in de maak. "We hebben van zijn kamp niets meer vernomen. Gevoelsmatig zeg ik: Jamie heeft al bij een andere club getekend", liet Booy weten aan Voetbal International.

Jacobs heeft het ook gelezen. "Dat vond ik wel zeer bijzonder, want daar weet ik zelf nog niks van", reageert hij na de thuiswedstrijd tegen PSV tegenover Omrop Fryslân. "Als hij weet waar, dan mag hij het thuis tegen me zeggen…"

Jacobs houdt de deur zelfs nog open voor een langer verblijf, stelt hij. "Ik ga rustig kijken wat er op mij afkomt. En als dat Cambuur is, is dat Cambuur. En is dat wat anders, dan is dat wat anders. Ik neem er rustig mijn tijd voor, om mijn beslissing te nemen. En als Cambuur tussendoor wat anders heeft gevonden, dan kan het ook hè? Dan heb ik misschien te lang gewacht."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie