'Bayern-scouts zijn onder de indruk: vierde Ajax-speler op lijstje in München'

'Bayern-scouts zijn onder de indruk: vierde Ajax-speler op lijstje in München'

27-04-2022 08:26
104

Bayern München weet de weg naar Amsterdam uitstekend te vinden. Volgens BILD heeft Der Rekordmeister nu namelijk ook Jurriën Timber in het vizier. Hij is de vierde speler van Ajax die in de belangstelling van Bayern staat.

Bayern liet zijn oog ook al vallen op Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Sébastien Haller. Timber moet het kwartet mogelijk compleet maken, weet BILD. De twintigjarige verdediger beleeft een ijzersterk seizoen en de scouts van de Bundesliga-kampioen zijn onder de indruk. Nu Freiburg-mandekker Nico Schlotterbeck lijkt te kiezen voor Borussia Dortmund, is Timber een optie geworden in de Allianz Arena.

Mogelijk krijgt Bayern wel forse concurrentie. De Oranje-international wordt ook in verband gebracht met Manchester United, waar Ajax-trainer Erik ten Hag na dit seizoen aan de slag gaat. De Amsterdammers zullen vermoedelijk echter niet happig zijn op een vertrek van Timber, die nog tot medio 2024 vastligt.

Bayern weet zich al wel zeker van de komst van Mazraoui, meldt BILD. De Duitse topclub is helemaal rond met de rechtsback, die transfervrij overkomt van Ajax. De clubs zijn nog in onderhandeling over Gravenberch, maar het betreft alleen nog de laatste details over de transfersom en de bonussen. Van Haller wordt mogelijk werk gemaakt als Robert Lewandowski vertrekt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie