Mbappé wakkert Real-geruchten aan met plotseling bezoek aan Madrid

9 mei 2022 om 18:51

Kylian Mbappé heeft de Spaanse geruchten over een move naar Real Madrid weer aangewakkerd. De Franse superster is in Madrid gespot met teamgenoot Achraf Hakimi.

Cadena COPE heeft Mbappé gezien bij het beroemde restaurant Leña. De rappe aanvaller werd vergezeld door vijf andere mensen, onder wie ploeggenoot Hakimi. De Marokkaanse rechtsback heeft een verleden bij Real Madrid. Het lijkt er in de eerste instantie op dat Mbappé in de Spaanse hoofdstad is om te genieten van zijn vrije dagen. Paris Saint-Germain komt aanstaande zaterdag pas weer in actie en is al kampioen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Real Madrid

  • logo

    Atalanta Bergamo

Toch is de reis van Mbappé naar Madrid opmerkelijk. De international wordt namelijk al maanden sterk gelinkt aan Real. Volgens Marca gelooft men bij De Koninklijke nog altijd dat Mbappé spoedig zijn handtekening onder een Real Madrid-contract zal zetten.

Recent werd nog gemeld dat de 23-jarige aanvaller akkoord was met PSG over een verlenging van zijn aflopende contract. De moeder van Mbappé ontkrachtte die berichtgeving echter publiekelijk. Als het zo blijft, is Mbappé over ongeveer anderhalve maand geen speler meer van de Franse kampioen.