Van Bommel wordt in verband gebracht met aanstaande vacature bij Club Brugge

Van Bommel wordt in verband gebracht met aanstaande vacature bij Club Brugge

Mark van Bommel wordt in België in verband gebracht met de aanstaande trainersvacature bij Club Brugge. De regerend landskampioen van België zou de voormalig PSV-coach volgen.

Dat weet RTBF te melden, dat met een lijstje met kandidaten komt voor de opvolging van de naar Ajax vertrekkende Alfred Schreuder. Van Bommel staat daar ook op, omdat Club zijn naam al opgeschreven zou hebben als optie. Hij was eerder trainer bij PSV en VfL Wolfsburg, waar hij dit seizoen werd ontslagen vanwege de slechte resultaten.

Van Bommel kan niet bogen op ervaring als trainer of voetballer in de Belgische competitie, maar toch zou Club zijn komst overwegen. De overige namen die op het lijstje staan zijn huidig assistent-trainer Carl Hoefkens, Wouter Vrancken van Mechelen, Hein Vanhaezebrouck van aartsrivaal KAA Gent en 'verrassing' Xabi Alonso.

Bij Club Brugge krijgt de nieuwe trainer de opdracht om een nieuwe landstitel binnen te halen. Dit seizoen lijkt dat opnieuw te gaan lukken, omdat Schreuder een grote achterstand op Union Saint Gilloise om wist te zetten in een voorsprong. Komend weekend kan Club het kampioenschap van België opnieuw voor zich opeisen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s