'Natuurlijk zou ik een topdrie-club mooi vinden, maar denk niet realistisch'

'Natuurlijk zou ik een topdrie-club mooi vinden, maar denk niet realistisch'

18-05-2022 23:17 Laatste update: 18-05-2022 23:17
24

Branco van den Boomen was een van de betere spelers in de Franse Ligue 2 en denkt dat Toulouse meedraait in de subtop van de Eredivisie. Een transfer naar de top-drie acht hij niet realistisch.

Toulouse werd onlangs kampioen van Frankrijk en daar speelden Van den Boomen én Stijn Spierings een belangrijke rol in. Waar Toulouse zou spelen in de Eredivisie? "Dat vind ik lastig om te zeggen, maar ik denk dat we tussen plek vijf en acht moeten kunnen spelen in de Eredivisie", zegt Van den Boomen tegen Ziggo Sport.

Dan moet Van den Boomen toch meekunnen bij een topclub in de Eredivisie?, stelt de verslaggever. "Ik heb er niet echt trek in om terug te keren in Nederland. Natuurlijk zou ik een topdrie-club mooi vinden, maar ik denk niet dat dat realistisch is."

"Ik heb het heel erg naar mijn zijn in Toulouse, mede door dit fantastische seizoen. Mijn gezin is hier gecreërd, zeg maar. Mijn vrouw was het eerste jaar zwanger en we hebben nu een jaar hier doorgebracht. Frankrijk heeft mij ook veel mooie dingen gebracht."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie