'Barcelona en Bayern volop in onderhandeling: verschil van acht miljoen euro'

'Barcelona en Bayern volop in onderhandeling: verschil van acht miljoen euro'

22 May - 09:10
91

FC Barcelona en Bayern München zijn volop in onderhandeling over een transfer van Robert Lewandowski. Volgens BILD en Mundo Deportivo brachten de Catalanen inmiddels een bod uit van 32 miljoen euro, maar dat sloeg de Duitse kampioen af.

Lewandowski vertelde vorige week na het laatste competitieduel van het seizoen dat hij zijn tot medio 2023 lopende contract in de Allianz Arena niet zal verlengen. Daarnaast gaf de spits aan open te staan voor aanbiedingen. "Het is heel goed mogelijk dat dit mijn laatste wedstrijd voor Bayern was." Hoewel Der Rekordmeister zich publiekelijk weigert neer te leggen bij een vertrek van Lewandowski, wordt achter de schermen wel degelijk gesproken met Barça.

BILD en MD melden dat beide clubs zelfs al afstevenen op een akkoord. Bayern zou namelijk inzetten op een transfersom van ongeveer veertig miljoen euro. Daarmee is het verschil met het Catalaanse voorstel nog maar acht miljoen. In de komende weken zullen beide partijen de onderhandelingen voortzetten. Het Duitse Sport1 schreef eerder al dat voor Lewandowski een contract voor drie seizoenen klaar ligt in Camp Nou.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s