Update: 'PSV verrast door aanstaande move van Dirkx naar club van Van Bommel'

Update: 'PSV verrast door aanstaande move van Dirkx naar club van Van Bommel'

23 May - 16:50 Laatste update: 16:44
107

Marc Overmars zorgt voor een Nederlandse enclave bij Royal Antwerp FC. Jürgen Dirkx, Andries Ulderink én John Stegeman maken in het kielzog van hoofdtrainer Mark van Bommel de overstap, meldt de Gazet van Antwerpen.

Overmars zette maandag Brian Priske op straat en rolde daarmee de rode loper uit voor Van Bommel. Hij krijgt waarschijnlijk drie Nederlandse assistenten in Antwerpen: Dirkx, met wie hij al samenwerkte bij PSV, Ulderink en Stegeman.

Dirkx is nu nog trainer van PSV O18, Ulderink leverde vorige week zijn contract in bij FC Twente en Stegeman is clubloos sinds zijn ontslag bij PEC Zwolle vijftien maanden geleden. De laatste twee hebben net als Overmars een verleden bij Go Ahead Eagles. In de periode dat Overmars technisch directeur was in Deventer, was Ulderink er hoofdtrainer. Later haalde hij de oefenmeester naar Ajax.

Antwerp werd afgelopen seizoen vierde in de Jupiler Pro League, achter Anderlecht, Union Sint-Gillis en kampioen Club Brugge. Priske moest maandag - zoals verwacht - het veld ruimen. De Deen werkte één jaar in Antwerpen.

Update: PSV is verrast door het aanstaande vertrek van Dirkx naar Antwerp, schrijft het Eindhovens Dagblad. De club was er wel van op de hoogte, maar wist niet dat hij daadwerkelijk weg zou gaan. Dirkx (46) was in beeld als hoofdtrainer voor PSV O18.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s