Mazraoui gepresenteerd bij Bayern München: 'Ik kan hier de grootste titels winnen'

Mazraoui gepresenteerd bij Bayern München: 'Ik kan hier de grootste titels winnen'

24 May - 12:30 Laatste update: 12:50
130

Noussair Mazraoui is officieel gepresenteerd bij Bayern München. De rechtsback heeft een contract tot medio 2026 getekend. 

Eindelijk is daar dan toch het langverwachte bericht: Mazraoui is Bayern-speler. De vleugelverdediger hoefde niet lang na te denken over de stap, toen hem duidelijk werd dat Der Rekordmeister voor hem in de markt was. "Vanaf de eerste gesprekken met FC Bayern had ik een goed gevoel en ben blij dat ik naar een van de grootste clubs in Europa verhuis", vertelt hij op de clubsite

"FC Bayern is zojuist voor de tiende keer op rij Duits kampioen geworden en zal ook volgend jaar tot de kanshebbers behoren om de Champions League weer te winnen. Ik heb voor deze club gekozen omdat ik hier de grootste titels kan winnen", legt Mazraoui uit.

Nadat de Marokkaans international in 2018 zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Ajax, groeide hij al snel uit tot vaste waarde. Het schijnt dat Mazraoui acht miljoen euro per jaar gaat verdienen in de Allianz Arena. Hij maakte in 2017 definitief de overstap naar de hoofdmacht van Ajax en kwam tot 136 officiële duels. Daarin was de jeugdexponent goed voor tien treffers en negen assists.

Als het aan Bayern München ligt, wordt Ryan Gravenberch de volgende Ajacied die in de Allianz Arena tekent. Ajax zet echter de hakken in het zand en houdt vast aan de vraagprijs van in totaal dertig miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s