'Pochettino moet blijven tot 2023: toch heeft PSG droomopvolger al op het oog'

'Pochettino moet blijven tot 2023: toch heeft PSG droomopvolger al op het oog'

24 mei - 13:17 Laatste update: 15:40
34

Nu de Kylian Mbappé-soap eindelijk ten einde is gekomen met een contractverlenging tot 2025, lijkt ook Mauricio Pochettino 'gewoon' aan te blijven bij Paris Saint-Germain. Dat meldt L'Équipe. Pep Guardiola zou volgend jaar de Argentijnse trainer moeten opvolgen.

Onlangs werd technisch directeur Leonardo ontslagen en ook de dagen van Pochettino bij PSG leken geteld. Desondanks is de coach nog altijd niet ontslagen. Naar verluidt kost het de Parijzenaren vijftien miljoen euro om zijn contract af te kopen. Het aanblijven van Mbappé zorgt ervoor dat de kaarten inmiddels anders geschud zijn.

De sportkrant weet dat Pochettino en de clubtopscorer een 'geweldige' relatie onderhouden. Toch zijn de twijfels van de clubleiding niet weggenomen. De komst van Guardiola naar de Franse hoofdstad is 'de droom' van de steenrijke eigenaar Nasser Al-Khelaifi. Mocht zijn komst in 2023 niet mogelijk blijven, dan geldt Thiago Motta als alternatief. Momenteel is hij trainer bij Spezia: in zijn actieve spelersloopbaan speelde hij zes jaar voor PSG. Ook Ruben Amorim van Sporting Portugal wordt genoemd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!

Nieuws

Update

dt-fout: 'Het aanblijven van Mbappé zorgt ervoor dat de kaarten inmiddels anders geschut zijn.'