Slot: 'Dan heb je ook de verplichting om er het maximale uit te halen'

Slot: 'Dan heb je ook de verplichting om er het maximale uit te halen'

25 May - 20:43
18

Feyenoord-trainer Arne Slot oogt ontspannen voor de Conference League-finale tegen AS Roma. Hij hoopt ook dat de supporters in De Kuip een mooie avond zullen krijgen.

Of Feyenoord kan genieten van een finale? "Als je hem wint wel, anders niet. Het is een voorrecht dat we hier staan, maar dan heb je ook de verplichting om er het maximale uit te halen. We weten allemaal wat dat is", zegt Slot bij Veronica.

Tot Slots opluchting kan hij beschikken over Justin Bijlow, die fit genoeg blijkt te zijn. "Justin is een geweldige keeper, dat is hij al heel lang. Hij is er een tijdje uit geweest en traint nu ruim een week mee. Hij is er klaar voor om te spelen. Dat is prettig, want hij is altijd een goede en betrouwbare keeper geweest voor Feyenoord 1."

In Tirana zijn ongeveer 5000 Feyenoord-supporters, in De Kuip zitten er 48.000. "Dat zegt iets over hoe Feyenoord en de wedstrijd leeft en hoe bijzonder het is dat we hier staan, maar ook voor hen is het vooral een leuke avond wordt als we een resultaat halen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s