'Heel eervol om van Gerbrands te horen dat PSV nog jaren met mij door wil'

'Heel eervol om van Gerbrands te horen dat PSV nog jaren met mij door wil'

26 May - 09:20 Laatste update: 09:33
11

PSV-verzorger Eddy Pepels (66) mag met pensioen, maar is nog niet van plan te stoppen. De op De Herdgang populaire Belg kreeg onlangs een mooi bericht van uittredend algemeen directeur Toon Gerbrands.

Pepels ontving eind 2021 een brief, waarin stond dat hij recht heeft op AOW en besloot naar Gerbrands te stappen. "Hij heeft toen tegen mij gezegd dat het erom gaat of mensen toegevoegde waarde leveren", vertelt de Belg, die al veertien jaar rondloopt bij PSV, in een interview met het Eindhovens Dagblad. "Ik vond het heel eervol om van hem te horen dat hij vond dat dat volgens de leiding voor mij geldt en dat PSV daarom nog een aantal jaren met mij door wil."

"Als club gaan we nu weer een nieuwe fase in, waarin ik het mooi vind om Ruud van Nistelrooij in een nieuwe rol te gaan zien en uitkijk naar de terugkeer van Fred Rutten", vervolgt Pepels. "Dit is altijd een spannende periode, waarin iedereen veel verwachtingen koestert." De bekerwinst in april was een hoogtepunt. "De spelers hadden hun zinnen naast de andere prijzen ook op dit toernooi gezet en als het dan uitkomt, is dat prachtig."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s