'Ajax krijgt steeds meer signalen dat Timber naar langer verblijf neigt'

'Ajax krijgt steeds meer signalen dat Timber naar langer verblijf neigt'

02-06-2022 06:55
131

De hoop neemt toe bij Ajax dat Jurriën Timber ondanks de interesse van Manchester United in Amsterdam blijft. De landskampioen denkt te kunnen profiteren van het WK in Qatar in november en december, meldt De Telegraaf.

Bij Ajax is Timber immers verzekerd van een basisplaats en dat is bij United niet het geval, hoewel daar met Erik ten Hag een goede bekende aan het roer staat. De Nederlandse manager heeft zijn zinnen gezet op de twintigjarige verdediger. Volgens de ochtendkrant is het prijskaartje van naar verluidt veertig miljoen euro 'geen onoverkomelijk probleem' voor de Premier League-grootmacht.

Timber lijkt het dus echter zelf wellicht nog te vroeg te vinden voor een transfer. Ajax zou steeds meer signalen krijgen dat de Oranje-international naar een langer verblijf in de Johan Cruijff Arena neigt. In gesprek met De Telegraaf sloot hij nog minimaal één seizoen Ajax ook zeker niet uit. De Nederlandse topclub wil spoedig om tafel met zijn management om te proberen zijn contract op te waarderen en te verlengen. Momenteel ligt hij tot medio 2024 vast.

De Telegraaf stelt tot slot dat een hereniging met broer Quinten een rol kan gaan spelen. De middenvelder vertrok vorige zomer transfervrij naar FC Utrecht, maar heeft zich nu alweer in de kijker gespeeld bij Ajax.