'Here he is': FC Utrecht doet zaken met Feyenoord en bedingt optie tot koop

'Here he is': FC Utrecht doet zaken met Feyenoord en bedingt optie tot koop

8 juni - 16:02 Laatste update: 16:02
76

Ramon Hendriks verruilt Feyenoord definitief voor FC Utrecht. De nummer zeven van de Eredivisie huurt de twintigjarige verdediger met een optie tot koop.

Hendriks speelde afgelopen seizoen elf officiële wedstrijden, maar had geen uitzicht op een vaste basisplaats onder Feyenoord-trainer Arne Slot. Door de concurrentie van Marcos Senesi en Gernot Trauner moest de centrale verdediger vaak uitwijken naar de linksbackpositie.

In het seizoen 2020/2021 speelde Hendriks op huurbasis bij NEC Breda. Hij is al de zevende zomeraanwinst van FC Utrecht. Eerder tekenden Calvin Raatsie (Ajax), Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles), Nick Viergever (Greuther Fürth), Joshua Rawlins (Perth Glory), Taylor Booth (Bayern München) en Vasilis Barkas (Celtic) in Stadion Galgenwaard.

"Met Ramon voorzien we onze laatste linie van een nieuwe impuls", reageert technisch directeur Jordy Zuidam op de clubkanalen. "We volgen de ontwikkeling van Ramon al geruime tijd met buitengewone belangstelling en zijn content met het feit dat we hem nu in eerste instantie op huurbasis maar met perspectief op een definitieve transfer aan onze selectie kunnen toevoegen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie