Buitenspel: Getafe scoort met Bale-hint: Getafe, Getafe, Getafe, in die volgorde'

Buitenspel: Getafe scoort met Bale-hint: Getafe, Getafe, Getafe, in die volgorde'

08-06-2022 19:00 Laatste update: 19:31
15

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Getafe knipoogt na Bale-nieuws
'Silly season' is weer begonnen, hoor. Getafe-voorzitter Ángel Torres maakte woensdag bekend dat Gareth Bale bij zijn club is aangeboden, later op de dag maakt de club zijn volgers gek met deze cryptische boodschap: 'Getafe, Getafe, Getafe, in die volgorde', verwijzend naar het beruchte 'Wales, Golf, Madrid, in that order'-spandoek waar Bale ooit mee gespot was. Hoe moeten we deze boodschap interpreteren?

Bale is na negen jaar transfervrij vertrokken bij Real Madrid. Nu zoekt hij naar een nieuwe club, om ritme op te doen voor het WK in Qatar. Cardiff City uit zijn geboortestad werd ook al genoemd. Na de laatste update van transferspecialist Fabrizio Romano wordt het er overigens niet overzichtelijker op...