Gerucht uit Brazilië: management Antony in gesprek met United, Ajax wil 60 miljoen

9 juni om 19:48

Manchester United maakt werk van een transfer van Antony, zo meldt althans de Braziliaanse tak van Goal. Erik ten Hag zou op Old Trafford herenigd willen worden met de 22-jarige aanvaller van Ajax.

Volgens het medium werkt Manchester United achter de schermen hard aan de komst van Antony. De zaakwaarnemers van de Braziliaanse international zouden al zijn afgereisd naar Europa om de deal te versnellen, en eventueel te beklinken. De Premier League-grootmacht heeft een goede relatie met Ajax, waar voormalig United-doelman Edwin van der Sar de algemeen directeur is. Bovendien deden de clubs recent al zaken vanwege Ten Hag.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester United

  • logo

    Fulham

De Nederlandse manager geldt ook als troef van The Mancunians om Antony naar Old Trafford te halen. Beiden bewaren goede herinneringen aan hun samenwerking in Amsterdam. De dribbelaar was dit seizoen één van de smaakmakers bij de Nederlandse kampioen met twaalf treffers en tien assists in 33 wedstrijden.

Goal meldt dat Ajax ongeveer zestig miljoen euro verlangt. Wel moeten de Amsterdammers een deel afstaan aan São Paulo, zoals in 2020 werd afgesproken. Het zou gaan om twintig procent van het bedrag boven de vijftien miljoen. Daarnaast hebben de Brazilianen recht op een opleidingsvergoeding van 2,7 procent.